Iberisk Ost
Iberisk ost er en presset ost laget med en blanding av tre typer melk (ku, sau og geit). I henhold til proporsjonene fastsatt i avsnitt 4 av vedlegg I i Real Decreto 262/2011, datert 28. februar, må all ost som markedsføres med betegnelsen "Iberisk", være laget med fersk melk i følgende proporsjoner: maks 50 % melk fra ku, minimum 15 % melk fra geit og minimum 15 % melk fra sau.
Den produseres hele året. Vi skiller mellom semi-modnet og modnet ost basert på modningsperioden. Den første har en modningsperiode på én til tre måneder, presset pasta, kompakt masse men ikke lukket, med små hulrom over hele snittet og en halmgul farge på en elfenbensbakgrunn, på grunn av blandingen av de tre melkene. Den modnede osten har en modningsperiode på tre til seks måneder.
Alle våre oster er laget uten tilsetningsstoffer og fri for lysozym, natamycine og sorbater.
Uten gluten.